Wij houden van fietsen Menu

Fietsverzekering

Kies de fietsverzekering die bij u past

Zonder zorgen uw fiets stallen

Het is wel zo fijn als uw nieuwe (of tweedehands!) fiets verzekerd is tegen diefstal en schade. Bike Totaal heeft gelukkig diverse verzekeringen voor uw fiets en e-bike. Zo kiest u zelf wat u verzekert en voor welke prijs.

 • Bike Totaal Basis:
  Een voordelige diefstalverzekering zonder extra’s. Bij diefstal heeft u recht op de aanschafwaarde min de afschrijving.
   
 • Bike Totaal Optimaal Diefstal:
  Verzekering tegen diefstal, waarbij u de nieuwwaarde van de fiets krijgt uitgekeerd bij diefstal. Mogelijkheid om Europese Pechhulp hierbij af te sluiten.
   
 • Bike Totaal Optimaal Casco:
  Naast diefstal is ook schade meeverzekerd. Daarnaast zijn verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én pechhulpservice Europa hierbij inbegrepen.

 • NIEUW: Optimaal Casco voor racefietsen en mountainbikes
  Meer info op www.enra.nl
   

De Bike Totaal fietsverzekering is ontwikkeld samen met ENRA verzekeringen. Sinds jaar en dag is ENRA verzekeringen bv dé specialist in tweewielerverzekeringen.

De Bike Totaal fietsverzekering kunt u direct bij aankoop van een fiets in de winkel afsluiten. Bekijk onderaan deze pagina het dekkingsoverzicht.

Download de hele folder                   Gratis pechservice voor onderweg

Pech onderweg? Geen probleem! Bij aankoop van een fiets inclusief Bike Totaal Optimaal Casco fietsverzekering ontvangt u Europese pechservice onderweg. Door het alarmnummer van de Verzekeraars Hulpdienst (VHD) te Deventer te bellen bent u 24 uur per dag, 7 dagen in de week verzekerd van service tijdens een pechgeval. U en uw fiets worden opgehaald (dus niet gerepareerd) en teruggebracht naar het vertrekpunt van de fietstocht! 

De pechservice geldt tijdens de looptijd van de verzekering (m.u.v. de eigen woonplaats).Tweedehands fiets verzekeren

U kunt ook tweedehands fietsen verzekeren. Bij tweedehands fietsen is de taxatiewaarde (of de aankoopprijs) de verzekerde waarde. Bij tweedehands fietsen is een prijsstijging niet van toepassing en deze is dus ook niet meeverzekerd. Ook de Pechhulp service is bij tweedehands fietsen niet van toepassing. Voor de rest gelden dezelfde voorwaarden als voor nieuwe modellen.

DekkingsoverzichtOp de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen